Nya äventyr utan regn

Tror ingen har undgått regnet som har pågått hela dagen i Skåne. Men tack och lov har jag lämnat Skåne och det ser redan ljusare ut. 
För tillfället sitter jag på tåget efter en lång dag. Jobbdagen gick fort och jag hann till och med åka ut på ett uppdrag ute på 108:an. Känns skönt att ibland bara ta jobbilen och åka ut själv. Man får testa sina kunskaper och när man fastnar så tar man bara en bild och frågar en kollega när man kommer tillbaka till kontoret. Ett bra sätt att lära sig saker och ting och man utvecklas som individ att behöva fatta egna beslut.
Men tillbaka till tåget. Jag må säga att det var inte lätt denna dag. Kändes som det verkligen inte var min dag att resa på. Började med att bussen jag tog blev sen av olika anledningar, folk som var långsamma på bussen, ett långsamtgående fordon som körde i racerfart som en snigel, en man från Skånetrafiken som kom för att sätta upp en skylt då bussens egna skyltar inte fungerade. Detta resulterade i att jag missade mitt tåg med 30sek. 
Struntade i bitterheten om det missade tåget och hjälpte en ung engelsktalande kvinna att komma rätt till sitt tåg. Dagens goda gärning.
Hamnade istället på espresso house där jag träffade en kvinna som jag fikade en stund med. Trots att jag missade tåget tyckte jag ändå att jag hade en trevlig stund på emporias espresso house.

Så nu sitter jag här i Halmstad och väntar på tåget som ska åka vidare till min slutdestination, Göteborg. 
Helgen kommer bli fullspäckad med aktiviteter och jag hoppas bara jag inte glömde något hemma som skulle ha varit nedstoppad i min väska. 

En halvtaskig bild från tåget.